Uutiset

25.2.2020Kutsu vuosikokoukseen tiistaina 10.3.2020Lue lisää »28.5.2018EU:n TIETOSUOJA-ASETUKSEN SOVELTAMINEN ALKOI 25.5.2018, TIEDÄ JA TUNNE OIKEUTESI!Lue lisää »

Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:682565 kpl

Satama-asiatVeneiden nostot ja talvisäilytys

Veneiden nostoista huolehditaan järeällä kalustolla ja veneet aina 10.000 kiloon saakka nousevat ylös! Kalustolla voidaan suorittaa myös purjeveneiden /mastojen nostot ja kuljetukset mastoaitauseen!

Molempina nostopäivinä nostot aloitetaan klo 8.00. Ensin suoritetaan nostot "sepeli" alueelle ja sen jälkeen asfalttikentälle. Veneet nostetaan ryhmittäin ja veneiden väliin jätetään maksimissaan 70 cm väli. Vierekkäisten veneiden väli puolitetaan niin että molemmilla veneillä sama tila käytettävissä joten "talojen" rakentaminen ei ole luvallista!!

Aikaisemmin telakointia tarvitsevat nostavat veneensä Suomenojan telakointialueelle varattuun tilaan. Sama koskee veneitä, jotka eivät mahdu Haukilahteen (liittymisjärjestys). Paikasta Suomenojalla on sovittava erikseen Lennart Pettersson (puh.0468772082/) tai HLVK:n satamakapteenin kanssa!

Suomenojalle veneensä nostavien tulee ilmoittautua sähköpostitse (satamamestari: niklassun@gmail.com).

Pohjanpesut
Nostopäiviksi on paikalle tilattu pesuyksikkö hoitamaan veneiden pohjanpesuja. Palvelu on maksullinen ja maksuvälineeksi kelpaa käteinen.

Trailereiden säilytys

Espoon kaupunki on varannut Suomenojalla tilaa trailereiden kesäsäilytystä varten.